en onsdag

Jag glömmer bort att jag har en blogg, det är ju faktiskt lite synd. Istället kladdar jag ner mina tankar på lappar lite här och var. Jag har ingen struktur alls, och det har i och för sig inte mina tankar heller så det kanske passar bra då.

Nå. Vad har hänt sedan sist? Vi är tillbaka på 5an. Det luktar målarfärg och avlopp. Vi har fått en kräkblå vägg målad i vardagsrummet som definitivt ska bort så fort CSN trillar in på kontot. Våra köksluckor är kalasfula och plastmattan i sovrummet är kvar. Det enda positiva är väl egentligen badrummet och fönsterkarmen i sovrummet. Tänk att en av de mest positiva sakerna är en fönsterkarm. Då förstår ni... Mina inredningsplaner grusades rätt rejält med andra ord, men jag tänker inte hänga läpp för det!

Jag har scannat av hela Internet känns det som, och mycket fint har hittats. Dock har vi inte pengarna just nu, vilket suger. Jag hade så gärna velat göra det fint här, med stora som små saker, men vi måste helt enkelt prioritera - något jag alltid har haft lite svårt för.

Soffan kom i måndags, och den är så fin så! Den lyser liksom upp allt det där andra som inte är så fint. Skön är den också, om än något hård, fast det mjuknar väl med tiden. Jag har planer på att sitta i den ganska ofta så ;)

Någon mobil har jag inte heller. Det har gått två veckor sedan jag hade en mobil sist, så jag har typ vant mig. Det är rätt konstigt ändå. När man har en mobil så förstår man inte hur man skulle kunna leva utan den, och nu när jag inte har haft någon på så länge så känns det faktiskt skönt. Jag behöver inte känna att jag har någon plikt att höra av mig till folk jämt och ingen kan nå mig (vilket faktiskt kan vara rätt skönt ibland).

Jag blev utsedd till prinsessa med kassörpost i Hovet 11/12! Fruktansvärt roligt. Det gjorde typ min vecka, eller till och med min månad (eller mitt år?). Jag behövde ett glädjebesked, och det fick jag då verkligen! Efter en nervös uttagning så kändes det väldigt bra =)

Jag sitter för tillfället och tittar på en magnifik bukett av tulpaner, närmare bestämt 30 stycken! En lycka-till-i-lyan-bukett från Johans fina familj.

Vad har jag mer att förtälja? Det blir eventuellt fjällen vecka 10, halva veckan åtminstone. Jag kan inte bestämma mig... Vi har ju trots allt en del i skolan nu, men samtidigt känner jag att jag skulle behöva komma bort lite och rensa skallen. Umgås med familjen och bara ha det bra. Ska försöka bestämma mig i veckan.

Jag längtar till fredag, pengar-pengar-pengar! Vi måste handla mat... Och möbler/saker. Och färg. Ångest.

Nu får det vara nog!
Puss


RSS 2.0