we're going down swinging

Veckan började bra men slutade lika fort igen. Nu är jag ledig fram tills nästa måndag vilket känns otroligt bra! Jag har en del att stå i med tanke på flytten som närmar sig med stormsteg. Äntligen! Imorgon är det inspektion av mitt lilla rum, spackelhål ska inspekteras och jag hoppas verkligen att jag slipper göra om.

Den passerade helgen befann jag mig nere i skåne hos mamma och pappa. Himla skönt att få komma hem-hem. Jag fick en massa god mat så jag åt upp mig ordentligt! Pappa har blivit en riktig gourmet, och jag klagar inte ;) En runda i stan hanns med och även en fika i Hammar hos farmor & farfar. Annars var hemvisiten mest en anledning till att ladda batterierna inför denna tuffa vecka ;) Haha! Nu när jag har schemat framför mig så inser jag att jag hade kunnat stanna hemma i ganska många dagar till... Dock hade jag saknat Johan för mycket =) Hihi.

Så var gör man av all sin lediga tid? Jag har laddat ner säsong 1 av One Tree Hill så nu är tanken att jag ska nöta ordentligt. Min plan är att se om alla säsonger innan och under julen, de är ju så jäkla bra!

Pusskram

Hittade en bild på mammas dator från i somras =)



there's a reason why

Hej!

Jag har varit usel på att uppdatera härinne på sistone, det ber jag om ursäkt för. Detta kan enklast förklaras med att jag har haft fullt upp den senaste veckan, men även denna är rätt körig. Helgen var dock min räddning! Mammi och min kära sis kom och hälsade på mig och vi hade en supermysig helg ihop som bestod av mysiga restaurangbesök, mysiga fikabesök och en hel del shopping mellan matintagen ;) haha! Det var så roligt att ha dem här och det var lite jobbigt att vinka av mamma vid tåget i söndags kväll :( Men jag får trösta mig med att det snart är jul! Och det längtar jag efter...

Annars rullar dagarna på med skola, uppgifter och Johan =) Vi hade 2,5 år i söndags så på kvällen kom min älskling hit och gav mig en fin bukett med blommor. Bästa killen. Han kommer snart hit och då ska vi dricka glögg! Så jäkla gott (och inte ett dugg för tidigt...) :D

Jag skriver mer imorgon!
Puss&kram

gubben i lådan

Hur skön är inte den låten? Perfekt låt att ha i öronen när man traskar iväg på morgonen. Man blir pepp!

Hur som haver. Idag har jag varit i skolan och haft stormöte med min projektgrupp. Nu börjar det arta sig, och tur är väl det med tanke på att det ska vara inne på onsdag! Ju mer vi jobbat med detta desto mer har jag insett att vår projektidé faktiskt är jäkligt bra. För er som undrar, projektet har som syfte att minska, eller till och med slopa priserna på kollektivtrafik. Det finns så många bra argument till varför man borde göra detta!

Nu är jag tillbaka i Linkan igen. Jag har hunnit med en runda på Hemköp och där handlade jag årets första julmust! Helvete(!) vad gott rent ut sagt. Jag har precis hällt i mig mitt första glas och det kommer garanterat att bli fler innan sängdags ;)

Annars? Helgen väntar runt knuten och hur den ska spenderas vet jag icke än. Min kära pojkvän sticker till Skåne ikväll och stannar där fram tills söndag kväll så honom har jag ingen nytta av i helgen ;) Haha. Är faktiskt riktigt avundsjuk på honom... Saknar mammi, papps och Dotten!

Ikväll spelar Familjen på Hg, funderar på att dra dit och dricka billig öl eller helt enkelt öppna mitt fönster och sitta här hemma och lyssna härifrån istället. Får väl se hur det blir!

Nä, som ni märker har jag inte något särskilt att skriva om idag. Inte offentligt i varje fall!
MEN, jag kan tipsa er om mitt hemma-spa reportage inne på Linopressen. LÄS! GÖR! :)

Kram på er!

RSS 2.0