it takes two baby, me and you

Din milde vad jag är trött! Det är inte klokt egentligen med tanke på att jag fick mina nio timmars sömn inatt. Det måste vara årstiden! Vi började dagen med en föreläsning om projekt (again..) som varade i två timmar och avslutades med en fet uppgift som ska vara klar tills på torsdag. Jaha? Då lägger vi ytterligare en grej till listan på saker som ska göras. Bluäh. Jag och Kajsa parade ihop oss vilket kändes asbra. Dels för att hon är så jäkla härlig och dels för att vi bor nära varandra i Linkan - slutsats: vi slipper åka till Norrköping på torsdag för att jobba. Tjuhu! Det är värt mycket vill jag lova.

Eftermiddagen har således spenderats hemma hos henne framför en laptop och med tusen papper överallt. Men jag känner mig lugn, vi fixar detta. Haha! Om det är någon som är expert på Ganttscheman så får denna någon gärna kommentera detta inlägg ;)

Nu har jag precis lagat mat och ätit upp. Jag socialiserade en del med min nya granne - en pakistanier. Självklart skulle jag skämma ut mig det första jag gjorde! När han sa att han var från Pakistan så sa jag direkt:
- Ahh, Borat? Hehe.
Han tittade lustigt på mig och sa sedan hyfsat tjurigt:
- No..
Direkt efter jag öppnat munnen så kom jag på att Borat är Kazakstan och inte Pakistan. Haha. Jaja, så kan det gå!

Ikväll ska jag vila. Eventuellt plugga lite. Träffa Johan. Ringa sis. Duscha. En vardaglig kväll med andra ord. Jag ska upp kvart över 5 imorgon bitti så det kan ju behövas. För en gångs skull får Johan ligga kvar och sova när jag stiger upp. Det brukar alltid vara tvärtom ;)

Nu: Two and a half men (obsessed..)
PUSS!


                                                                      Ganttschema..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0